Prognoza meteo Romania 20 – 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Octombrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 20 Octombrie 2019, în ţară, vremea va fi deosebit de caldă în orele amiezii în jumătatea de vest a țării, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în continuare peste cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei și din nou cel mai probabil a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, local în est și sud-est și pe spații mici în centru. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului și ulterior cel mai probabil a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo Romania 20 - 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 - 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 - 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Luni 21 Octombrie 2019, în ţară, vremea va fi predominant frumoasă și cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, chiar deosebit de caldă cu precădere în jumătatea de vest a țării va persista. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, local dimineața și pe arii în general restrânse în a doua parte a nopții, în zonele joase de relief din est și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în continuare cu mult peste media climatologică specifică datei va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Prognoza meteo Romania 20 - 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 - 21 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply