Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 30 Octombrie

Procesul de răcire a vremii va continua și se va resimți ziua în special în jumătatea de sud a țării, în timp ce valorile termice nocturne vor fi mult mai mici decât în intervalul precedent, urmând a se situa în jurul pragului de îngheț în nord, centru și nord-est.  Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -3 și 7 grade. Cerul va avea înnorări, mai persistente în sud, parțial în centru, iar noaptea și în vest, unde temporar va ploua. Pe spații mici se pot accumula cantități de apă mai însemnate. În zonele montane va ninge și va continua să se depună strat de zăpadă, cu precădere în Carpații Meridionali. Precipitații mixte slabe se pot semnala izolat și trecător și în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale ce vor accentua senzația de rece, cu viteze mai mari în sudul Banatului și pe litoral. Spre dimineață, izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va răci semnificativ, cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va avea intensificări, cu precădere pe parcursul zilei, astfel încât senzația de rece va fi accentuată. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă în jur de 5 grade.

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2019 #Romania #vremeaTemperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply