Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 20 Noiembrie

Vremea va fi în general închisă. Mai ales seara și noaptea temporar va ploua, pe arii extinse în Banat, Oltenia, Muntenia, Crișana, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Cantitățile de apă vor depăși izolat 20…30 l/mp, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-vestice și sudice. La altitudini mari, în special de peste 1800 m, trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în zona de munte, mai ales pe creste, iar local, temporar și la cote mult mai reduse și în restul țării. Temperaturile, în scădere în regiunile estice, vor fi cuprinse la nivelul întregii țări între 9 și 19 grade maximele și între 3 și 12 grade minimele. Dimineața izolat va fi ceață.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări și îndeosebi seara și noaptea temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat, iar la rafală va atinge viteze până în jurul a 40 km/h. Temperatura, în continuare mai ridicată decât în mod normal la această dată, va fi de 16…17 grade maxima și de 10…11 grade minima.

Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply