Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 21 Noiembrie

În jumătatea de sud-est a țării, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice, în scădere accentuată, se vor situa în jurul celor normale în ultima decadă a lunii noiembrie. În sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia, estul și sudul Transilvaniei, în Moldova și Dobrogea pe arii extinse va ploua în general moderat cantitativ. În zona montană, la peste 1500 m treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar la altitudini mai joase, inclusiv în estul Transilvaniei și Subcarpații Moldovei seara și noaptea vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, ploile se vor semnala local, iar valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale ale perioadei. Vântul va avea intensificări la munte și temporar și în celelalte zone, cu precădere în regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în Moldova și 18 grade în Banat și Crișana, iar cele minime între -2 și 9 grade.

In Bucuresti, vremea va fi închisă și se va răci. Va ploua moderat cantitativ, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply