Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 3 Decembrie

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere în jumătatea de nord a țării. Cerul va avea înnorări temporare, în special ziua și pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, ninsori la munte, în nord și în centru și precipitații mixte în celelalte regiuni. Îndeosebi în orele dimineții, izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de munte, unde zăpada va fi spulberată și local în Moldova și Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în zonele depresionare din nord-vest și centru. Se va semnala ceață, izolat în zonele joase, îndeosebi din vest și centru.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, când se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply