Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 26 Decembrie

Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele specifice perioadei din an. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații în general slabe – ninsori la munte, ploaie, lapoviță și ninsoare local în nord, nord-est și centru și predominant ploi pe spații mici în rest. Izolat vor fi condiții de polei și ghețuș. Vântul va avea intensificări la munte, unde pe creste temporar va viscoli sau spulbera zăpada, dar local și în restul teritoriului, în special în Moldova, Dobrogea și sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. Izolat se va forma ceață.

In Bucuresti, valorile de temperatură se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply