Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 15 Ianuarie

În zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul și centrul Moldovei, dar și în Dobrogea vremea va fi închisă, cu nebulozitate stratiformă și ceață persistente în cea mai mare parte a intervalului (asociate izolat și trecător cu burniță sau fulguieli), determinând valori diurne de temperatură în jurul celor climatologic specifice pentru mijlocul lunii ianuarie. În restul țării, cerul va fi variabil la senin, norii joși și ceața vor fi prezenți pe spații mai restrânse, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere pe văi și în depresiuni, iar vremea va fi mult mai caldă decât normal. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2…2 grade în zonele cu ceață persistentă și 11…12 grade în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 2…4 grade în zona deluroasă din Banat și Crișana, dar și pe litoral.

In Bucuresti,vremea va fi în general închisă, cu ceață și nebulozitate joasă persistente. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply