Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 18 Ianuarie

În regiunile sudice și estice, local vor persista nebulozitatea joasă și ceața, izolat și trecător asociate cu burniță sau fulguieli, fiind condiții pentru depuneri înghețate (chiciură și cu o probabilitate mai mică de polei). În restul țării, cerul va fi variabil, iar ceața va fi prezentă pe spații mici. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni până în jurul a -16 grade.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări și mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Trecător vor fi condiții pentru fulguieli sau burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply