Prognoza meteo Romania 26 – 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 – 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 – 27 Ianuarie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 26 Ianuarie 2019, valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a teritoriului. În nord-vest, iar spre seară și noaptea în jumătatea de vest, vor fi înnorări și trecător precipitații sub formă de ploaie, iar la munte mixte. Pe suprafețe mici se va depune polei. În rest cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -6 și 4 grade. Izolat va fi ceață.

In Bucuresti, valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât în mod normal la această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo Romania 26 - 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 - 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 - 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

 

Luni 27 Ianuarie 2019, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele specifice perioadei, deși cele diurne vor marca o scădere în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații, la început în jumătatea de vest, apoi și în rest. Acestea vor fi ziua – mixte la munte și predominant sub formă de ploaie în zonele mai joase de relief, iar noaptea – treptat la munte vor predomina ninsorile, în Maramureș și în Transilvania precipitațiile vor fi mixte, iar în rest mai ales ploi. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în a doua parte a intervalului, la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse și pe suprafețe mai mici în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime între -2 și 5 grade. Cu totul izolat se va semnala ceață.

In Bucuresti, valorile termice vor rămâne mai ridicate decât cele specifice datei, deși cele diurne vor fi în scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

Prognoza meteo Romania 26 - 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 - 27 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply