Prognoza meteo Romania 29 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 29 Ianuarie

Cerul va avea înnorări, iar local și temporar se vor semnala precipitații, slabe cantitativ. Acestea vor fi: sub formă de ninsoare la munte, mai ales ninsori în Maramureș și Transilvania, mixte în Banat, Crișana, iar noaptea și în Moldova, și îndeosebi sub formă de ploaie în restul teritoriului. Izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare la munte, în special pe crestele Carpaților Orientali și de Curbură, cu viteze la rafală de peste 80…90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, se vor semnala pe arii restrânse și în regiunile sudice, estice și centrale și izolat în rest. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în mod caracteristic datei, vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade.

In Bucuresti, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab, cu o probabilitate mai ridicată pe parcursul zilei și spre seară. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -1…0 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 29 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply