Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 14 Februarie

Vremea va fi caldă, mai ales în sud-estul țării, unde cerul va fi variabil în prima parte a intervalului. În restul teritoriului, înnorările se vor accentua treptat și temporar se vor semnala precipitații slabe, mixte la munte și mai ales ploi în rest, ziua pe arii extinse în vest și sud-vest, iar spre seară și noaptea, local, în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în prima parte a intervalului local și în sud-est. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de polei, iar noaptea în zonele joase, de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Maramureș și 12 grade în Dobrogea și Muntenia, iar cele minime se vor situa între -3 și 6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi caldă. Cerul, variabil la începutul zilei, se va înnora treptat, iar spre seară și noaptea vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply