Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 15 Februarie

Vremea se va menține caldă, îndeosebi în jumătatea de sud a țării. Ziua cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării și temporar noros în rest, iar noaptea va deveni variabil. Trecător, în prima parte a intervalului, vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie local în Dobrogea și izolat în Muntenia și Moldova și mai ales sub formă de ninsoare pe suprafețe mici la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua, la munte, în est și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime în general între -7 și 3 grade. Cu totul izolat vor fi codiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar ziua vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply