Prognoza meteo Romania 23 – 24 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 – 24 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 – 24 Februarie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 23 Februarie 2020, vremea va fi vântoasă pe tot parcursul intervalului în zona montană- în special la altitudini mari unde vor fi intervale de timp în care vântul va sufla tare, iar noaptea- îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului. Cerul va fi temporar noros și mai ales noaptea se vor semnala precipitații mixte la munte și predominant sub formă de ploaie- local în jumătatea de nord a țării și pe suprafețe mici în rest. Valorile termice, în creștere față de intervalul anterior se vor situa cu mult peste cele specifice datei- maximele urmând a se încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade.

In Bucuresti, vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul, în general moderat ziua, se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo Romania 23 - 24 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 - 24 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 - 24 Februarie 2020 #Romania #vremea

Luni 24 Februarie 2020vremea va fi vântoasă în cea mai mare parte a țării. Viteze mai mari ale vântului la rafală se vor înregistra la munte, îndeosebi la altitudini mari, precum și în est și sud-est. Noaptea, treptat vântul va slăbi în intensitate, iar unele intensificări vor mai fi în zona înaltă a Carpaților Meridionali și în nord-est. Cerul va fi temporar noros și doar pe suprafețe restrânse, trecător vor fi precipitații slabe- predominant sub formă de ninsoare la munte și ploi în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, iar cele minime între -8 și 3 grade.

In Bucurestivremea va fi vântoasă pe parcursul zilei. Cerul va fi variabil, iar vântul va diminua treptat în intensitate din a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Prognoza meteo Romania 23 - 24 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 - 24 Februarie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply