Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 26 Februarie

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii februarie, îndeosebi în sudul și estul țării, unde valorile termice vor fi în creștere față de ziua anterioară. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 20 de grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. În regiunile intracarpatice, înnorările vor fi persistente și va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări temporare, iar ploi în general slabe se vor semnala ziua doar izolat, iar noaptea, local în Oltenia și nord-vestul Munteniei. La munte vor fi precipitații mixte. Trecător vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, dar local și temporar, mai ales în cursul zilei și în celelalte regiuni.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii februarie, cu valori termice în creștere față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

 

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply