Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 28 Februarie

Vremea va fi în general închisă, iar dinspre regiunile vestice aria precipitațiilor se va extinde treptat și va cuprinde cea mai mare parte a țării. Precipitațiile se vor semnala temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului și vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant sub formă de ninsoare în zonele submontane și în Maramureș, mixte în Transilvania și mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate. Vântul se va intensifica treptat în majoritatea regiunilor, la munte, la altitudini mari vor fi rafale de peste 90…100 km/h și local viscol, iar în zonele mai joase de relief, în general de 45…65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara temporar va ploua slab. Vântul se va intensifica treptat din a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2020 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply