Prognoza meteo Romania 1 – 2 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Martie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 1 Martie 2020, valorile termice vor în creștere față de intervalul anterior, vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii martie în cea mai mare parte a țării. Astfel, maximele se vor încadra între 7 și 15 grade, iar minimele între -5 grade în depresiunile intramontane și 7…8 grade în Dealurile de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în vest, centru și nord, dar numai izolat -în extremitatea de nord a teritoriului- vor fi posibile precipitații slabe. Seara și noaptea înnorările vor fi persistente în Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei și al Olteniei, unde ploile se vor extinde ca arie și vor deveni moderate cantitativ. În zona montană, inclusiv în depresiuni, vor fi precipitații mixte și izolat polei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, în regiunile estice, dar și în partea de vest a țării. În orele dimineții izolat va fi ceață.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Martie 2020 #Romania #vremea

In Bucuresti, vremea va fi mai caldă decât normal pentru începutul lunii martie, cu temperaturi în creștere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

 

Luni 2 Martie 2020vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Vor fi înnorări, temporar accentuate, în regiunile vestice, nordice și centrale unde va ploua, mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi parțial noros și pe arii restrânse se vor semnala ploi. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales înaltă și în vestul teritoriului, dar pe arii restrânse temporar în est și centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -3 grade.

In Bucurestivremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 1 - 2 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Martie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply