Prognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 13 Martie

 În regiunile din nord și nord-vest, dar și în extremitatea de vest a țării, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și la începutul nopții când vor fi averse -posibil însoțite și de descărcări electrice- local în centru și în est și cu totul izolat în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare, ziua în nordul Carpaților Orientali și la altitudini mari în Munții Apuseni, apoi și în masivele înalte din restul zonei montane. Vântul va avea intensificări temporare la munte, unde rafalele vor depăși 70…90 km/h, dar local și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 11…12 grade în Maramureș, în Crișana și în nordul Moldovei și 22…24 de grade în sudul și sud-estul țării. Minimele termice, mult mai mici decât în nopțile precedente în vest, centru și nord, se vor încadra la scara întregii țări între -1 și 10 grade. Dimineața pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cu valori termice în creștere față de ziua anterioară. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața, în zona preorășenească, vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply