Prognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 27 Martie

Tendinţa de încãlzire a vremii va continua, astfel cã maximele termice vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral. Cerul va fi variabil în sudul ţãrii şi mai mult senin în rest. Vântul va avea intensificãri pe parcursul zilei în Muntenia şi pe litoral unde vor fi viteze la rafalã de pânã la 55…60 km/h, dar şi la munte şi în sudul Banatului, unde rafalele vor fi de 70…90 km/h. În restul regiunilor, intensificãri ale vântului se vor semnala trecãtor şi pe arii mai restrânse, cu viteze în general de 40…45 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -2 şi 6 grade, cu valori uşor mai coborâte în depresiunile intramontane. Dimineața, izolat, se va forma ceaţã, iar în nord şi în depresiuni, brumã.

In Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã uşor, astfel cã maxima termicã se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificãri temporare pe parcursul zilei, când vor fi viteze la rafalã de 45…50 km/h, urmând ca pe parcursul nopţii sã devinã slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 4…5 grade, uşor mai scãzutã în zona perifericã.Prognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply