Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 7 Aprilie

Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării, însă vremea se va menține rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sudul Banatului și în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -10 grade. În special noaptea, se va semnala brumă, local în centrul țării și pe arii restrânse în rest. Izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior, astfel că maxima va fi de 17…18 grade, iar minima de 2…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, unde vor fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply