Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 11 Aprilie

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări trecătoare și doar cu totul izolat vor fi condiții să plouă slab la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice, se vor încadra între 11 gr pe litorl și 21 de grade in Banat si in Lunca Dunarii, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei până spre -5 grade. Pe arii restrânse în nord și în centru se va forma brumă.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de intervalul anterior, va fi de 19…20 grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4 grade.Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply