Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 16 Aprilie

Vremea se va încălzi, dar dimineaţa va fi încă rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte (mai ales în zona Carpaţilor Orientali) și cu precădere în prima parte a intervalului şi în nord-vestul, estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime, peste mediile multianuale în special în regiunile estice, se vor situa între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se va forma brumă, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

In Bucuresti, valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent, însă dimineaţa va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza și la începutul nopții. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 3 grade.Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply