Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 6 Iunie

Vremea se va menţine caldă, iar în cea mai mare parte a Munteniei şi în jumătatea de sud a Moldovei va fi călduroasă; astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 31 de grade. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi perioade în care va ploua, ziua- pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare la munte și în centrul țării, iar seara și noaptea local în vest, sud-vest și în centru și izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea caracter de aversă, vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. Pe suprafețe mici, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, iar în prima parte a intervalului pe arii restrânse și în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă, călduroasă în orele amiezii. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și
moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply