Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 30 Iunie

În sudul şi sud-estul țării vremea se va menține călduroasă, local caniculară după-amiaza, cu disconfort termic ridicat și un indice temperatură-umezeală (ITU) care va atinge sau va depăși ușor pragul ctitic de 80 de unități. În rest, valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. În nordul, centrul, estul și sud-estul teritoriului, precum şi la munte, mai ales în cursul zilei, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice şi izolat vijelii şi grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel că, în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusă. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în Maramureș și nordul Moldovei şi 36 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 10 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza când disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2020 #Romania #vremea
Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply