Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Iulie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Iulie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 3 Iulie

În ţară, în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei și în cea mai mare parte a Moldovei, vremea se va menține caniculară, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi pe alocuri va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. În vest, centru și nord-vest, precum și în zona de munte, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, vijelii şi grindină. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Astfel de fenomense se vor semnala pe arii mai restrânse, mai ales spre seară și noaptea și în Oltenia și în jumătatea de nord a Moldovei. Temperaturile maxime mai scăzute decât în ziua precedentă în regiunile intracarpatice, se vor încadra între 25 de grade în Maramureş și în dealurile Crișanei şi 37 de grade, izolat în Câmpia Română, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade.

În București, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic accentuat; indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35…37 de grade, iar cea minimă de 20…21 de grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply