Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2020 #Romania #vremea

3Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 14 Iulie

Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor încadra în general între 6 și 16 grade.. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, însă doar izolat vor fi averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare la deal și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua, în regiunile estice, sud-estice și pe crestele montane.

În București, vremea se va încălzi ușor. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat.Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

0 Replies to “Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply