Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2020 #Romania #vremea.

AVERTIZARE CANICULĂ!

Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 30 Iulie

Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile extracarpatice canicula se va intensifica și disconfortul termic se va menține accentuat, indicele temperatură-umezeală(ITU) urmând să depășească din nou pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și la începutul nopții cu precădere în centrul, nordul și nord-estul teritoriului precum și la munte, unde pe arii în general restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 38 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 25 de grade.

În București, canicula se va intensifica, urmând astfel ca în orele amiezii temperatura maximă să fie de 37…38 de grade, condiții în care și disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele-temperatură umezeală(ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 21…22 de grade.Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply