Prognoza meteo Romania 31 Iulie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Iulie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Iulie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 31 Iulie

Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă. Disconfortul termic se va menține accentuat, îndeosebi în Muntenia, Oltenia, Dobrogea și Banat, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, intensificări ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie, averse și descărcări electrice, local la deal, la munte, în estul, în sudul țării și izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, pe suprafețe mici se vor acumula cantități mai importante de apă și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

În București, vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, când și disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, deși temperatura aerului va scădea. Cerul va fi variabil, dar din a doua parte a zilei, probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie, va fi în creștere. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.Prognoza meteo Romania 31 Iulie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Iulie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

0 Replies to “Prognoza meteo Romania 31 Iulie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply