Prognoza meteo Romania 5 August 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 August 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 August 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 5 August

În regiunile vestice vremea se va răcori față de ziua precedentă, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice, posibil grindină și cantități însemnate. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă, dar local călduroasă după-amiaza, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată, cu o probabilitate mai mare de apariție în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în jumătatea de sud a țării și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 8 grade.

În București, vremea se va menține frumoasă și călduroasă după-amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 32…34 de grade, iar cea minimă de 15…18 grade.Prognoza meteo Romania 5 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 August 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply