Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 2 Septembrie

 În vestul, nordul și centrul țării, vremea va fi apropiată de normal sub aspect termic, cu înnorări, averse și trecător descărcări electrice, local în regiunile centrale și nord-estice precum și în zonele montane, unde izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și posibil căderi de grindină. În sudul și estul teritoriului valorile termice diurne vor marca o scădere ușoară față de intervalul anterior, dar vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară la amiază, când disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai depăși pragul critic de 80 de unități; cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, vestul Dobrogei și sudul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici în zonele joase vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va menține călduroasă, cu disconfort termic ridicat după-amiază, cînd indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de intervalul anterior, va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 19 grade.

Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

One Reply to “Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply