Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 18 Septembrie

Vremea se va răci față de ziua anterioară, mai accentuat în vestul, nordul, centrul și estul țării, astfel încât valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, ziua în regiunile centrale, iar noaptea în cele sudice și local va ploua slab. Vântul va avea intensificări temporare în sudul, estul și local în vestul teritoriului, mai ales în prima parte a intervalului, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul și sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni.

În București,  vremea se va răci și va deveni normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade, mai coborâtă la periferie.

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply