Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea se va răci față de ziua anterioară, mai accentuat în estul și nord-estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua în regiunile centrale și la munte, iar noaptea în cele sudice, dar numai pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. Îndeosebi în prima parte a intervalului, vântul va avea intensificări în estul, sud-estul, sudul și vestul teritoriului, dar cu viteze mai mari în sudul Moldovei, în Dobrogea și în jumătatea estică a Munteniei, unde viteza la rafală va atinge 55…65 km/h, iar pe litoral în jur de 70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 16 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de brumă.Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 18 Septembrie 2020 #RomaniaPrognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Vineri

Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea. Vântul va prezenta intensificări temporare pe parcursul zilei, cu viteze la rafală, în general de 40…50 km/h, apoi va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, posibil ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum
Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply