Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 23 Septembrie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, izolat călduroasă după-amiaza în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și sud-vestice, unde mai ales spre seară și noaptea, local vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai ascăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3 grade. Dimineața și mai ales noaptea, izolat se va forma ceață.

În București,  vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

One Reply to “Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply