Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 24 Septembrie

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât cele normale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, mai ales în prima parte a intervalului, local la munte și în nord-vest și pe arii restrânse îndeosebi în centru. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă, izolat vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 9 și 19 grade, maibscăzute în depresiuni. Spre sfârșitul intervalului, cu totul izolat va fi ceață.

În București, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

One Reply to “Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply