Prognoza meteo Romania 27 – 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Septembrie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 27 Septembrie 2020,

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va continua să se răcească în toate regiunile, mai accentuat în centrul și sud-estul țării. Cerul, variabil, va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și, posibil, descărcări electrice, local în zonele montane, pe arii restrânse în centrul și nord-estul teritoriului și cu totul izolat în rest. Vântul va avea intensificări în zonele montane înalte, cu rafale de peste 80 km/h și, temporar, în restul teritoriului, ziua mai ales în sud, iar noaptea îndeosebi în vest, cu viteze, în general, între 45 și 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 16 grade, mai ridicate pe litoral, spre 18 grade, dar și mai scăzute în estul Transilvaniei, până la 1 grad. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va răci față de ziua anterioară, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 27 - 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 - 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 - 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Luni 28 Septembrie 2020, vremea se va încălzi ușor, dar va deveni în general instabilă. Cerul, variabil, va avea înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice, la început în vestul și sud-vestul țării, apoi și în celelalte regiuni. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, dar local și temporar și în restul teritoriului, îndeosebi în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 7 grade.

In Bucuresti, vremea se va încălzi ușor, dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.Prognoza meteo Romania 27 - 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 - 28 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply