Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 29 Septembrie

Vremea se va răci față de ziua anterioară. Cerul va avea înnorări și vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă, ziua în majoritatea zonelor țării, iar noaptea în regiunile din jumătatea nordică și doar izolat în rest. În cursul nopții, în zona montană, la peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte. Pe arii restrânse, îndeosebi în nord, centru, est și la munte, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, iar local și temporar și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 9 și 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 17 grade.

În București, vremea se va răci față de ziua anterioară. Cerul va avea înnorări mai ales ziua, temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply