Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 30 Septembrie

Cerul va fi mai mult noros. În regiunile intracarpatice, la munte, precum și în Moldova, va continua să plouă și prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Trecător, în zona montană, la altitudini de peste 1800 m se vor semnala precipitații mixte. În restul teritoriului, ploile vor fi pe arii restrânse și în general slabe cantitativ. Îndeosebi pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice și centrale, precum și la munte, cu rafale ce vor depăși 55…60 km/h în Oltenia, sud-vestul Munteniei și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11…12 grade în depresiuni și 21…22 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade.

În București, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei, cu rafale în jurul a 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply