Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 1 Octombrie

În ţară, în vestul, centrul și nordul țării, la deal și la munte, cerul va fi noros în cea mai mare parte a intervalului și vor mai fi perioade în care va ploua, iar prin acumulare, cantitățile de apă, local vor fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, când pe arii în general restrânse, trecător va ploua slab, apoi se va degaja treptat devenind variabil. Trecător, în zona montană la altitudini de peste 1800 m se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua local în regiunile sudice și sud-vestice și în vestul Carpaților Meridionali, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade.

În București, cerul va fi mai mult noros în prima parte a intervalului, când probabilitatea ca trecător să plouă slab va fi ridicată, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua, când la rafală se vor atinge viteze în jurul a 43 km/h. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply