Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

În ţară, în vestul, centrul și nordul țării, la deal și la munte, cerul va fi noros și vor fi perioade în care va ploua, iar prin acumulare cantitățile de apă vor fi însemnate, acestea urmând a depăși local 25…35 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi în general temporare, iar ploile, slabe cantitativ se vor semnala pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului. Trecător, în zona montană, la altitudini mai mari de 1800 m precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări ziua, la munte, în special pe creste unde la rafală va sufla cu peste 80 km/h, iar local și temporar, dar la viteze mai mici, în general de 55… 60 km/h, îndeosebi în regiunile sudice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 și 22 de grade, cu cele mai coborâte valori în Maramureș și în estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade.Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 30 Septembrie 2020 #RomaniaPrognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Miercuri

Cerul va avea înnorări, iar probabilitatea ca trecător să plouă slab va crește din a doua parte a intervalului. Ziua, vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare(cu viteze la rafale în jurul a 50 km/h), apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă va fi de 19… 20 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum
Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2020 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply