Prognoza meteo Romania 4 – 5 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Octombrie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 4 Octombrie 2020,

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele caracteristice datei, cu precădere în sud-estul, estul și centrul țării. În Carpații Occidentali și nordul celor Orientali, precum și în regiunile vestice, nordice și parțial în cele centrale, înnorările vor fi temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar cu totul izolat. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral și 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 8 și 19 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea temporar intensificări. Temperatura maximă va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimă de 13…16 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Octombrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Octombrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Luni 5 Octombrie 2020, valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în jumătatea de nord-vest a teritoriului, unde local vor fi averse și descărcări electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse. Cantitățile de apă pot fi pe arii restrânse mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade.

In Bucuresti, valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Octombrie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 4 - 5 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply