Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 7 Octombrie

Vremea se va răcori îndeosebi în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, unde se va apropia de normalul termic al datei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Pe suprafețe mici cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în regiunile estice, sud-estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 19 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 19 grade în nordul litoralului.

În București, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, deși valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza și noaptea vor fi intervale cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply