Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 15 Octombrie

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, dar din orele serii și pe parcursul nopții nebulozitatea se va accentua treptat în jumătatea de vest a teritoriului. Va ploua în general moderat cantitativ (izolat peste 15…20 l/mp) în Banat, Crișana și Maramureș și pe spații mici și slab în vestul Olteniei și al Transivaniei. Vântul va avea unele intensificări la munte, în special pe creste, dar izolat şi cu viteze mai mici şi în Banat și în nord-estul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime se vor situa în general, între 5 şi 15 grade. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în sud și est va fi ceaţă.

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply