Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 22 Octombrie

Încălzirea vremii va continua şi se va resimţi în cea mai mare parte a ţării, dar diminețile vor rămâne reci. Cerul va fi variabil. Se va forma ceață sau nebulozitate joasă, izolat la începutul intervalului și local noaptea, cu o probabilitate mai mare în regiunile extracarpatice, pe văi și în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jurul a 13 grade pe litoral. Pe arii restrânse în depresiuni și în zonele deluroase se va produce brumă.

În București, încălzirea uşoară a vremii va continua, dar dimineața și noaptea se va menține rece. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 3 grade. Cerul va fi variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply