Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 24 Octombrie

Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în sud-est, deşi în jumătatea de nord-vest a ţării valorile termice diurne vor fi în scădere uşoară, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului, dimineaţa, pe alocuri va fi ceaţă în zonele joase, iar înnorări temporare şi izolat ploi slabe vor fi mai ales spre seară şi în cursul nopţii, cu precădere în Moldova, Oltenia și vestul și nordul Munteniei. Local se vor acumula cantităţi de apă de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…16 grade în Maramureș, Transilvania și Dealurile de Vest și 24 de grade în Muntenia şi Dobrogea, iar cele minime, mult peste normele perioadei, vor fi cuprinse între 7 și 16 grade.

În București, vremea se va menține predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate spre sfârșitul intervalului, dar condițiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply