Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 30 Octombrie

Vremea se va răci, astfel că, în cea mai mare parte a țării, valorile termice se vor apropia de cele normale pentru sfârșitul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări și va ploua pe arii extinse în majoritatea zonelor. În jumătatea de est ploile vor fi mai frecvente în cursul zilei și spre sfârșitul intervalului, iar în regiunile intracarpatice aria ploilor va fi înextindere seara și noaptea. Izolat se vor acumula cantități de apă de peste 15…25 l/mp. În zona montană, la peste1500 m altitudine, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla tare la munte, cu rafale de 80…90 km/h pe creste, dar se vaintensifica local și temporar și în celelalte zone, cu viteze mai mari, în general de 55…60 km/h, în sudul Banatului și înOltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade. Dimineața și noaptea pe spații mici se va formaceață.

În București, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua în special în prima parte a zilei și din nou spre sfârșitul nopții. Vântul vasufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 30 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply