Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 31 Octombrie

Vremea va continua să se răcească în jumătatea de est a țării, unde va deveni rece pentru această dată, în timp ce în rest valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorări și mai ales în prima parte a intervalului va ploua pe arii extinse în centrul, estul și sud-estul teritoriului, iar în Subcarpații Moldovei, vor fi posibile precipitații mixte. În zona montană, în special la altitudini de peste 1500 m, vor fi ninsori şi lapoviţă. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În celelate regiuni, cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când pe arii
restrânse se vor semnala ploi slabe.
Vântul va continua să sufle tare în zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali, cu rafale de peste 90 km/h și va avea intensificări locale și temporare și în celelalte zone, cu viteze mai mari, de 50…60 km/h, în regiunile sud-vestice și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade. Izolat se va semnala ceață.

În București, vremea va deveni rece pentru sfârșitul lunii octombrie; temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de
2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător ploi slabe îndeosebi în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de 35…45 km/h în cursul zilei.

Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply