Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 5 Noiembrie

Pe parcursul zilei, în vestul, nordul şi nord-vestul ţării, cerul va fi înnorat şi va ploua slab, condiţii în care valorile termice vor scădea faţă de intervalul anterior şi se vor apropia de normele perioadei; în celelalte regiuni, în primele ore va fi o vreme relativ rece, în zonele joase de relief pe alocuri va fi ceaţă sau nori de plafon jos, apoi cerul va deveni variabil şi se vor atinge la amiază temperaturi în jurul celor obişnuite la începutul lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade. Seara şi noaptea vor fi înnorări îndeosebi în sud-vestul și centrul teritoriului și pe arii relativ restrânse va ploua mai ales în Transilvania; în nord-vest cerul se va degaja treptat, astfel că temperaturile vor scădea semnificativ; la nivelul întregii ţări, minimele termice vor fi cuprinse în general între 1 şi 8 grade. În zona montană, la peste 1700 m altitudine, trecător vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral, iar izolat şi trecător în zona montană înaltă și în est.

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar dimineața și noaptea se mențin condițiile de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply