Prognoza meteo Romania 6 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 6 Noiembrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sud-vestice (dar numai izolat și trecător va ploua slab în special în zonele montane aferente), precum și în cele nord-estice. Pe parcursul nopții nebulozitatea joasă va fi în extindere peste estul, sud-estul și parțial sudul țării, iar în Moldova va fi asociată, trecător, cu burniță, în timp ce în rest cerul va fi mai mult degajat. Vântul va avea unele intensificări la munte, la altitudini mari, în special în Carpaţii Meridionali, unde rafalele vor depăşi 60…70 km/h și va sufla în general moderat, ziua, în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri în zonele joase se va semnala ceaţă.

În București, vremea va fi normală termic pentru această dată. Cerul va avea unele înnorări în prima parte a zilei și din nou în a doua parte a nopții – când va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar minima de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 6 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply