Prognoza meteo Romania 8 – 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Duminică 8 Noiembrie

 În țară, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată la deal şi la munte, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul celor normale perioadei. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceaţă în primele ore ale zilei şi din nounoaptea, local în regiunile extracarpatice și pe suprafețe mai mici în restul zonelor. Izolat ceața poate persista și trecător va fi asociată cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și16 grade, cu valori mai scăzute în zonele cu ceaţă şi nebulozitate persistentă, dar şi mai ridicate la deal, până la18…20 grade, cu precădere în Subcarpaţii de Curbură; minimele termice vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile intramontane şi 10 grade pe litoral.

In Bucuresti, la începutul zilei şi noaptea vor fi nori de nivel jos şi posibil ceaţă, dar în orele amiezii cerul va deveni variabil. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va avea în continuare valori în jurul celor specifice primei decade a lunii noiembrie, cu o maximă de 15…16 grade şi o minimă de 2…4 grade.Prognoza meteo Romania 8 - 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 - 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 - 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Luni 9 Noiembrie 2020, în țară, la deal şi la munte, vremea va fi predominant frumoasă şi în continuare deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie; cerul va fi mai mult senin ziua şi parţial noros noaptea. Nori joși sau ceață vor fi în prima parte a zilei local înregiunile extracarpatice și pe suprafețe mici în rest, iar noaptea în zonele joase de relief din cea mai mare parte a țării când pe arii restrânse se vor asocia cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadraîntre 9…10 grade în zonele cu nori şi ceaţă persistente şi în jurul a 17 grade în Subcarpaţii de Curbură; minimele termice vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -2 grade, dar şi mai ridicate pe litoral.

In Bucuresti, norii de nivel jos vor persista în cea mai mare parte a intervalului, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiții de ceaţă.Vântul va sufla slab. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de zilele precedente, va fi de 12…14 grade, iarcea minimă va fi de de 5…7 grade.Prognoza meteo Romania 8 - 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 - 9 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply