Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 10 Noiembrie

Vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării, mai accentuat la deal şi la munte, astfel că valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată. În majoritatea zonelor va fi nebulozitate joasă şi local ceaţă,mai persistente în cele de câmpie din sudul, estul şi vestul teritoriului, precum şi în depresiuni. Pe alocuri va fi burniță.Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime între -2 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.

În București, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă persistentă în cea mai mare parte a intervalului. Trecător va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…12 grade, iar cea minimă de 5…6 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață.

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply