Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 12 Noiembrie

În sudul, estul şi centrul ţării, în special în zonele joase de relief, precum şi în Câmpia de Vest, la începutul zilei vor fi nori de plafon jos şi pe alocuri ceaţă, posibil asociate cu burniţă, apoi cerul va deveni variabil, condiţii în care vremea va fi normală termic pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În regiunile sud-estice, în cele de nord-vest, dar şi în dealurile din sud-vestul teritoriului, vor fi înnorări temporare, pe arii restrânse va ploua slab (cu probabilitate mai mare în Dobrogea şi în Maramureş), iar valorile termice, mai ales cele nocturne, vor fi mai ridicate decât cele specifice datei. În nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, la altitudini mari, în cursul nopţii vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului şi zona costieră a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 9…10 grade pe litoral.

În București, valorile termice se vor situa în jurul celor normale în această perioadă a anului, cu o maximă de 11…12 grade şi o minimă de 2…5 grade. În prima parte a zilei vor fi nori joşi şi ceaţă, apoi cerul va deveni parţial noros, iar probabilitatea de ceaţă va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply